Annuller ordre

Oversigt

Frem til din ordre er overført til pakning, kan du annullere den på din ordrestatus på hjemmesiden.

Beskrivelse.

Hvis din bestilling ikke er pakket endnu, kan du annullere din ordre på din ordrestatus på hjemmesiden. Den tilhørende kortbetaling vil ligeledes blive annulleret.  Der er et link til din ordrestatus i den ordrebekræftelse, du har modtaget fra os.

Hvis du var logget ind på Saxo.com, da du lavede din bestilling, kan du se dine ordre under Mine ordrer.

1. Tryk på Annuller ordre for at annullere din bestilling.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 38 15 05 10, via chat eller send en mail til os her

Er din bestilling overført til pakning eller afsendt, har vi desværre ikke mulighed for at annullere den. Det fremgår på din ordrestatus på hjemmesiden, om ordren kan annulleres og ændres.