Glemt adgangskode

Overblik

Få tilsendt et link, hvis du har glemt din adgangskode til Saxo.com.

Beskrivelse

Hvis du har glemt din adgangskode/password til din brugerprofil på Saxo.com, kan du få tilsendt et link, så du kan vælge en ny adgangskode.

Tryk på Log ind på forsiden af www.saxo.com.

1. Tryk på Glemt dit kodeord? Nulstil det her.

2. Indtast din e-mailadresse i feltet.

3. Tryk på Send e-mail med instruktioner

4. Du får nu bekræftelse på, at der er sendt en e-mail til den oplyste e-mailadresse.

5. Klik på linket i mailen.
6. Skriv din nye adgangskode to gange.
Koden skal være på mindst otte tegn og skal indeholde både store og små bogstaver og mindst et tal.
7. Tryk på Nulstil kodeord.

8. Dit kodeord er nu blevet ændret.

9.Luk det vindue du er i og log ind på www.saxo.com med din e-mailadresse og dit nye kodeord.
Du kan logge ind her: https://auth.saxo.com/Account/Login