Sådan køber du brugte bøger

Oversivt

Saxo sælger antikvariske/brugte bøger i samarbejde med et antal antikvariater rundt omkring i Dannmark. Du kan se en liste over de antikvariater vi samarbejder med her.

Beskrivelse

Søgning
Du kan finde antikvariske bøger på flere måder:

- Ved søgning fra forsiden, dukker brugte bøger op blandt andre varer, der matcher din søgning.
- Du kan også forvælge kategorien 'Brugte bøger' fra drop-down menuen i søgeboksen. Så søger du udelukkende blandt brugte bøger.

Alternativt kan du vælge topfanen 'Bøger', og herunder vælge undermenuen 'Brugte bøger'.

Køb
Finder du en titel, kan den ligge hos et eller flere antikvariater. Her kan pris, stand med mere variere. Du vælger selvfølgelig det tilbud, og det antikvariat, som passer dig bedst.

Du kan kun vælge forsendelse fra et antikvariat ad gangen. Finder du bøger hos to forskellige antivariater, må du med andre ord afgive to ordrer.

Det er ikke muligt, at bestille brugte bøger sammen med nye bøger, da de sendes forskellige steder fra.

Levering
Du kan kun vælge at få antikvariske/brugte bøger tilsendt. Det skyldes, at antikvariaterne er spredt over hele landet.

Betaling
Brugte bøger kan kun betales med dankort/kreditkort. Beløbet trækkes dog først på dit kort, når bogen afsendes fra aktikvariatet. Det sikrer dig mod, at du betaler, uden at varen er til rådighed. Vi opdaterer antikvariaternes lageroplysninger løbende, men kan ikke garantere, at bogen er til rådighed, før antikvariatet bekræfter dette. Der er i sagens natur ofte kun ganske få eksemplarer af en brugt bog. Derfor kan det ske, at bogen sælges i antikvariatet, samtidig med at den står som værende på lager hos Saxo.

Ordrebekræftelse
Når du har gennemført ordreprocessen, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Samtidig sendes ordren på e-mail til antikvariatet. Antikvariatet melder tilbage til os, at bogen er klar, og vi giver dig så besked på e-mail, når ordren afsendes.

Fakturering
​Faktura sendes fra Saxo til din e-mailadresse. Du modtager en følgeseddel med varen.

Returnering/fortrydelse
Såfremt du vælger at returnere en bog, skal det ske direkte til antikvariatet. En kopi af fakturaen skal vedlægges. Når du har returneret en bog, og modtagelsen er bekræftet, tilbagefører vi din betaling til dit kort.

Spørgsmål
​Eventuelle spørgsmål angående bogen skal rettes direkte til det enkelte antikvariat. Du finder antikvariatets kontaktoplysninger ved den enkelte vare.

Til antikvariater
Ønsker du som antikvariat at sælge bøger via Saxo, så kan du læse mere her.