Delbetal din ordre hos Saxo med ViaBill

Oversigt

Med ViaBill kan du købe nu og betale senere, når du handler hos Saxo.

Beskrivelse

Vælg ViaBill som betaling, hvis du:

• vil have rente- og gebyrfri delbetaling
  • vil modtage varerne, før du betaler
  • vil dele beløbet op i mindre bidder

I denne korte video (1 minut) kan du se alt, hvad du behøver at vide om ViaBill.

Betal med fleksibilitet
ViaBill er en fleksibel betalingsløsning, som du kan finde i et bredt udvalg af webshops. Det er nemt at bruge og giver dig frihed til at købe din varer her og nu - for helt op til 20.000 DKK - og først betale senere.
Du kan vælge at dele beløbet op i mindre bidder, som du betaler hver måned i en periode på 24 måneder (perioder kan variere). Eller også kan du betale hele beløbet på en gang.
Det er enkelt og helt sikkert for dig som forbruger. Du modtager endda dine varer, før du betaler.

Du kan dele din betaling op på følgende måder:

0 - 2.000 kr. 0 - 24 måneder
2.001 - 20.000 kr. 0 - 36 måneder

Ved beløb på over 2.000 kr. pålægges der renter lig markedsrenten jf. ViaBills vilkår og betingelser, som kan læses nedenfor.

For at kunne bruge ViaBill skal du være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill og vores partnere, kan foretage et kredittjek på dig.

Læs vilkår og betingelser

Læs mere om ViaBill her:
http://www.viabill.com/

Kontakt:
Telefon: 88 826 826
E-mail: info@viabill.com