Hvad er Adobe Digital Editions?

Oversigt

Adobe Digital Editions er et program udviklet af Adobe til at læse e-bøger i formaterne PDF, PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub og ePub med DRM-kopibeskyttelse, både når du er online og offline. Når en e-bog er overført til programmet, vil det ligge permanent i biblioteket (Library).

Med Adobe Digital Editions kan du overføre og læse e-bøger, samt markere tekst, skrive noter (bogmærker), printe, ændre tekststørrelse og layout.

Programmet er kompatibelt med PC og Mac. Du finder link til download og vejledning her

Hvordan læser jeg en e-bog på PC/Mac?