Hvad er Fixed ePub?

Oversigt

Hvad er Fixed ePub?
Fixed ePub tager udgangpunkt i det almindelige ePub format, men hvor ePub e-bøger tilpasser sig skærmstørrelsen på din enhed, og tekst derfor kan "rykke rundt", er Fixed ePiub derimod "låst". Det er især godt til grafisk tunge e-bøger (f.eks. kogebøger), hvor billederne skal forblive på den oprindelige side, og layoutet ikke må ændre sig for meget.

"Kom i gang med Mascha Vang" af Anne Bech & Mascha Vang. Et eksempel på en fixed ePub, som har en del grafik og tabeller.

Hvordan læser jeg Fixed ePub?
Her finder du vejledning til at læse Fixed ePub.

Hvordan læser jeg Fixed ePub på PC/Mac?
Hvordan læser jeg Fixed ePub på Android tablet/smarthpone?

Hvordan kan jeg se om en e-bog er Fixed ePub?
Desværre har vi pt. ikke mulighed for at angive om en e-bog er Fixed ePub, men en god tommelfingerregel er at e-bøger, der forventes at have mange billeder, grafik, video, lyd eller grafer er Fixed ePub og derfor åbnes og læses bedst ved at følge en af ovenstående vejledninger.