Hvad er Mit bibliotek?

Oversigt

"Mit Bibliotek" er dit personlige bibliotek, hvor du finder alle dine digitale varer. "Mit Bibliotek" finder du under din profil på www.saxo.com.

"Mit Bibliotek" på www.saxo.com
På "Mit Bibliotek" kan du downloade lydbøger og e-bøger. Kurser skal opleves online via Saxo Publish.

Download e-bog/lydbog

1. Klik på den titel, du ønsker at downloade
  2. Nu åbner et nyt vindue, og du vælger ´Download´
  3. Klik på ´Gå videre´ og download påbegyndes til din enhed

Download DRM-kopibeskyttede e-bøger

1. E-bøger med DRM kopibeskyttelse skal læses i Adobe Digital Editions på PC/MAC og i Bluefire Reader til iOS og Android.