Hvad er Saxo Read?

Oversigt

Saxo Reader bliver til Saxo Read - Læs mere her.

Saxo Read er vores applikation til iOS og Android, der gør det muligt at tilføje og læse e-bøger.
Fra applikationen får du adgang til e-bøger købt på www.saxo.com, så snart du logger ind med din Saxo-bruger

Vejledning

Læs e-bøger i Saxo Read

I Saxo Reader kan du læse e-bøger af formatet PDF, ePub og ePub i Fixed Layout. Du kan læse mere om formaterne her.

1. Download og installér Saxo Read fra App Store eller Google Play

2. Log ind med med din SAXO.com-bruger (e-mailadresse og tilhørende kodeord).

3. Du har nu adgang til alle de e-bøger du har købt på saxo.com med den e-mailadresse du er logget ind med.

Hvordan læser jeg e-bøger?
Her kan du finde vejledninger, der trin-for-trin med billeder fortæller hvordan du overfører og læser en e-bog på din enhed.

Hvordan læser jeg e-bøger på en PC/Mac?

Hvordan læser jeg e-bøger på en iPad/iPhone/iPod?

Hvordan læser jeg e-bøger på en Android tablet/smartphone?

Hvordan læser jeg e-bøger på en Kindle?

Hvordan læser jeg e-bøger på en KOBO?

Hvordan læser jeg e-bøger på en NOOK?