Hvad er iBooks?

Oversigt

iBooks er en applikation, der er kompatibel med iOS og Mac.
I iBooks kan du læse e-bøger af formatet PDF, ePub og Fixed format. Man kan ikke læse DRM-kopibeskyttede e-bøger i applikationen. Du kan læse mere om formaterne her.

Vejledning

Læs e-bøger i iBooks på iPad/iPhone/iPod

1. Download og installér iBooks

2. Åbn din email og klik på hen "titel" knappen for at downloade e-bogen.

3. Nu åbnes en ny side og e-bogen går i gang med at downloade.
  4. Kort efter vil du få muligheden for at vælge "Åben" eller "Åben i..."
  5. Klik på iBooks og e-bogen åbnes automatisk i applikationen og ligger herefter i Biblioteket.

6. Efter få sekunder vil e-bogen være overført til Biblioteket i iBooks.
    OBS! Hvis det er en meget billedtung e-bog (f.eks. kogebog e.l.) kan det tage nogle minutter. Du ikke lukke siden ned, den er i gang med at overføre i baggrunden.

iBooks på Mac

For at bruge iBooks på Mac til at læse e-bøger er det nødvendigt at du har styresystemet Mavericks eller nyere. Du kan opgradere styresystemet gratis her.

1. Download den ønskede e-bog til din Mac

2. Højre klik på e-bogen og vælg "Åbn med iBooks". Alternativt kan du åbne iBooks og blot "trække" e-bogen over programmet og "slippe".

3. E-bogen er nu tilføjet og du kan læse den