Hvordan læser jeg Fixed ePub på PC/Mac?

Oversigt

Man kan læse Fixed ePub på PC/Mac på flere måder. Herunder finder du vejledning til de mest almindelige.
Du kan finde mere information om Fixed ePub her.

Vejledning

Readium for PC/Mac

1. Sørg for at den bog, som du ønsker at overføre og læse, er gemt på computeren, inden du går videre.
  2. NB: Det følgende kræver, at man har en Google Account,. Den kan oprettes her
    Det kræver også, at du har Google Chrome-browseren installeret. Den kan hentes her
  3. Åbn hjemmesiden http://readium.org/ i Chrome-browseren.
  4. Vælg "Install from Chrome Web Store"

5. Vælg ”Add/Tilføj” i pop-up-vinduet.
  6. Når Readium er installeret, vises følgende besked i øverste højre hjørne

7. Vælg ”Show me”, hvormed Chromes startside kommer frem
  8. Readium vil nu fremover altid blive vist på startsiden – hvis man ikke selv har valgt en anden startside – eller når man åbner et nyt faneblad/vindue
  9. Vælg Readium fra startsiden

10. Du tilføjer en e-bog til Readium ved at vælge ikonet øverst i højre hjørne

11. Vælg derefter ”Choose Files” under overskriften ”From Local File”.
  12. Vælg den e-bog du netop har gemt, og den vil åbne i Readium og ligge permanent under "Library"

iBooks for Mac

For at bruge iBooks på Mac, til at læse Fixed ePub ,er det nødvendigt at du har styresystemet Mavericks. Du kan opgradere styresystemet gratis her

1. Download den ønskede e-bog til din Mac
  2. Højreklik på e-bogen og vælg "Åbn med iBooks". Alternativt kan du åbne iBooks og blot "trække" e-bogen over programmet og "slippe".

3. E-bogen er nu tilføjet og du kan læse den

Hvad er Fixed ePub?

Hvordan læser jeg Fixed ePub på iPad/iPhone/iPod?

Hvordan læser jeg Fixed ePub på Android tablet/smarthpone?