Hvordan læser jeg e-bøger på SONY Reader?

Oversigt

E-bøger kan overføres til SONY Reader på forskellige måder. Her kan du finde vejledninger til de mest brugte metoder. Begge metoder kræver brug af og overførsel via computer.
Inden du køber e-bøger til din SONY Reader skal du være opmærksom på følgende:

• SONY Reader kan læse e-bøger af formatet PDF, PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub og ePub med DRM-kopibeskyttelse​
  • Du kan læse mere om formaterne her.

Appen kan også hentes til PC/Mac.

Vejledning

Overfør via Reader for PC/Mac
For at kunne overføre både PDF, PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub og ePub med DRM-kopibeskyttelse​, skal du downloade programmet Reader for PC/Mac. Du henter programmet her.

1. Åbn programmet Reader for PC/Mac.
  2. Tænd din SONY Reader inden du tilslutter til computeren med USB.
  3. Klik på 'Data transfer mode' på skærmen på din SONY Reader for at gøre klar til at tilføje e-bøger.

4. Klik på 'file' i øverste venstre hjørne og herefter på 'import files'. Nu skal du vælge den e-bog du ønsker at overføre til Reader for PC/Mac.

5. Når e-bogen er valgt vil den være synlig på oversigten/biblioteket over e-bøger i Reader for PC/Mac.
  6. Marker de e-bøger, der skal synkroniseres med/overføres til SONY Reader
  7. Klik på ikonet i nederste venstre hjørne på din computer (pil og reader ikon). Når du klikker på ikonet skal du herefter vælge 'Copy to Reader'. Når du har klikket på denne vil synkroniseringen gå i gang. Efter kort tid er den gennemført og du kan frakoble din SONY Reader fra computeren.

8. Hvis e-bogen, der skal overføres, er DRM kopibeskyttet, skal du sørge for at oprette et Adobe ID og autorisere både Reader for PC/Mac og din SONY Reader. Du kan oprette er Adobe ID her og vælg "Har du ikke et Adobe ID?".
  9. Herefter åbner du Reader for PC/Mac, klikker på "Info" i øverste højre hjørne og registrerer det nyoprettede Adobe ID i boksen i midten (Reader for PC/Mac) og boksen til højre (SONY Reader).

Overfør via fil overførsel

Hvis e-bogen/e-bøgerne, der skal overføres, er alm. PDF eller ePub format, er det ikke nødvendigt at overføre til din SONY Reader med Reader for PC programmet. I stedet kan du blot overføre direke til drevet, når du tilslutter SONY Reader til computeren.

1. Tilslut din SONY Reader til computeren
  2. Der vil nu dukke et ikon/boks op på din computer, der indikerer det drev hvorpå din SONY Reader ligger.

3. Åbn mappen for at vise filerne og overfør de ønskede e-bøger ved at "trække" filerne over i mappen.
  4. Når de er trukket over kan du igen frakoble SONY Reader fra computeren.