Hvordan læser jeg e-bøger på en e-bogslæser/PocketBook?

Oversigt

Du kan overføre e-bøger til din e-bogslæser/PocketBook på to måder:

• Via Adobe Digital editions (overførsel af e-bøger m. og u. DRM kopibeskyttelse)
  • Via filoverførsel til drev (overførsel af e-bøger u. DRM kopibeskyttelse). Du finder vejledningen nederst på siden.

Med e-bogslæser/PocketBook kan du læse e-bøger af formatet PDF, PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub og ePub med DRM-kopibeskyttelse​. Du kan læse mere om formaterne her

Vejledning

Overfør via Adobe Digital Editions 4.0

1. Download programmet her
  2. Vælg om du vil downloade programmet til din PC (Windows 7.2 MB) eller Macintosh (18.7 MB)

3. Når du klikker på linket for at downloade, henter du en installationsfil til din PC/Mac. Sørg for at gem den et sted hvor du nemt kan finde den igen (som regel ligger den i "Downloads" eller på "Skrivebordet")

4. Dobbeltklik på installationsfilen for at påbegynde installationen af Adobe Digital Editions 4.0
  5. Når installeringen er gennemført vil du på dit "Skrivebord" se et ikon for programmet Adobe Digital Editions 4.0. Dobbeltklik på ikonet for at åbne programmet.

6. Autoriser Adobe ID
  7. Åbn Adobe Digital Editions 4.0 klik "Help" og vælg "Authorize Computer"

8. Hvis du allerede har et Adobe ID skal du blot udfylde brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke har et Adobe ID kan du vælge "Create an Adobe ID" til højre.

9. Når du har udfyldt felterne skal du klikke "Authorize"
  10. Herefter er Adobe Digital Editions 4.0 autoriseret.
  11. Tilslut din e-bogslæser/PocketBook til computeren med USB stik og et ikon for din e-bogslæser/PocketBook vil blive synligt i venstre side at Adobe Digital Editions 4.0

12. Tilføj nu de ønskede e-bøger ved at trykke "File" og vælge "Add to library" så e-bogen ses på oversigten i "Library".
  13. Træk nu herefter e-bogen over på ikonet for din e-bogslæser/PocketBook til der kommer et lille grønt plus, der indikerer at du nu kan "slippe" e-bogen, så den bliver kopieret ind i e-bogslæser/PocketBook.

14. Når du har sluppet vil e-bogen være kopieret over på din e-bogslæser/PocketBook og du kan frakoble fra computeren.

Fil overførsel til drev

Hvis e-bogen/e-bøgerne, der skal overføres, er alm. PDF eller ePub format, er det ikke nødvendigt at overføre til din e-bogslæser/PocketBook med Adobe Digital Editions. I stedet kan du blot overføre direkte til drevet, når du tilslutter din e-bogslæser/PocketBook til computeren.

1. Tilslut din e-bogslæser/PocketBook til computeren
  2. Der vil nu dukke et ikon/boks op på din computer, der indikerer det drev hvorpå din e-bogslæser/PocketBook ligger.

3. Åbn mappen for at vise filerne og overfør de ønskede e-bøger ved at "trække" filerne over i mappen.
  4. Når de er trukket over kan du igen frakoble din e-bogslæser/PocketBook fra computeren.