Hvordan printer jeg min e-bog?

Oversigt

OBS! Man kan ikke printe engelske e-bøger.
De fleste danske DRM-kopibeskyttede e-bøger kan printes 1,5 gang, men nogle danske e-bøger kan ikke printes. Det forlaget, der bestemmer om e-bøger kan printes og i givet fald, hvor meget der kan printes.
Alm. danske ePub og PDF e-bøger har ikke begrænset antal print.

Vejledning

1. Overfør e-bogen til Adobe Digital Editions 4.0.
    For at kunne printe din e-bog, skal du overføre og åbne den i Adobe Digital Editions 4.0 til PC/Mac. Du kan downloade programmet og finde vejledning til at overføre e-bøger her.
  2. Åben e-bogen og klik på "File" og "Print" (du kan ikke klikke "Print" hvis du er i "Library view"

3. Hvis du ønsker at undersøge hvor mange sider du kan printe skal du højreklikke på e-bogen i "Library" og vælge "Item info". Her finder du permissions for kopi og print.