Hvordan læser jeg e-bøger på Kindle?

Overskrift

E-bøger kan læses på og overføres til Kindle på to forskellige måder. Det er blot nødvendigt at e-bøgerne, der skal overføres, er konverteret til formatet MOBI. Inden du køber e-bøger til din Kindle skal du derfor være opmærksom på følgende:

• DRM-kopibeskyttede e-bøger kan ikke konverteres til MOBI eller læses på Kindle
  • Almindelige PDF filer kan ikke konverteres til MOBI, men de kan dog godt overføres manuelt til din Kindle via programmet Calibre eller ved at "trække og slippe" PDF filen over i mappen/drevet for din Kindle. Du skal tilslutte din Kindle til computeren for at gøre dette!
  • Du kan læse mere om formaterne her

Vejledning

Send ePub direkte til din Kindle mail

Benyt linket her: http://www.sendepubtokindle.com/
('Send EPUB til Kindle' er ikke en del af Saxo)

Konvertér og send e-bøger til Kindle via Calibre

1. Hent det gratis konverteringsprogram Calibre her og følg installationsguiden.
  2. Kør velkomst-guiden, hvor du kan vælge hvilken enhed du har og indtaste din Kindle-email, så konverterede e-bøger kan sendes direkte til din Kindle.
  3. Vælg "Tilføj bøger" i øverste venstre hjørne, og vælg den e-bog du ønsker at tilføje og konvertere.

4. Marker e-bogen/e-bøgerne på oversigten og klik "Konverter bøger" øverst til venstre

5. Nu åbnes et nyt vindue og i øverste højre hjørne sætter du "output format" til MOBI.

6. Tryk "OK" og konverteringen begynder.
  7. Du kan i nederste højre hjørne se processen for konverteringen. Når "opgaven" er færdig er e-bogen konverteret.
  8. Marker e-bogen/e-bøgerne du ønsker at sende til din Kindle og klik "Forbind/del" og vælg "Email til mail@kindle.com"

9. E-bogen/e-bøgerne sendes nu direkte til din Kindle og vil være tilgængelige indenfor 5 minutter hvis du er tilsluttet internettet.

Konvertér i Calibre og overfør e-bøger til Kindle via USB kabel

1. Hent det gratis konverteringsprogram Calibre her og følg installationsguiden.
  2. Kør velkomst-guiden, hvor du kan vælge hvilken enhed du har og indtaste din Kindle-email, så konverterede e-bøger kan sendes direkte til din Kindle.
  3. Vælg "Tilføj bøger" i øverste venstre hjørne, og vælg den e-bog du ønsker at tilføje og konvertere.

4. Marker e-bogen/e-bøgerne på oversigten og klik "Konverter bøger" øverst til venstre

5. Nu åbnes et nyt vindue og i øverste højre hjørne sætter du "output format" til MOBI.

6. Tryk "OK" og konverteringen begynder.
  7. Du kan i nederste højre hjørne se processen for konverteringen. Når "opgaven" er færdig er e-bogen konverteret.
  8. Som regel vil den konverterede e-bog gemme sig i "Dokumenter" eller mappe "Calibre Library". Du kan dog altid finde stien til den konverterede e-bog ved at klikke på "Sti: klik her for at åbne"