Afhentning

Oversigt

Du kan vælge at få din ordre leveret gratis til BOGhandleren på Østerbrogade 200 i København.

Beskrivelse

Du har mulighed for at afhente din ordre hos:

BOGhandleren på Østerbrogade 200, 2100 København Ø.
Du vælger Pakke til butik i København ved trin 2, når du bestiller på vores hjemmeside.

Leveringstid
Levering til BOGhandleren kan tage 1-2 hverdage længe end den oplyste leveringstid.

Vent på besked!
Vær opmærksom på, at du først kan hente din ordre, når du har fået besked om, at hele din ordre er klar til afhentning - butikken har ikke nogen af bøgerne på lager før.

Afhentningsgebyr
Det er gratis at afhente dine bestilte varer i butikken.

Returnering
Varer købt på Saxo.com kan returneres i BOGhandleren.

Adresse
BOGhandleren
Østerbrogade 200
2100 København Ø

Butikkens åbningstider:
Mandag   10:00 - 17:30
Tirsdag    10:00 - 17:30
Onsdag   10:00 - 17:30
Torsdag  10:00 - 17:30
Fredag    10:00 - 18:00
Lørdag    10:00 - 14:00