Hvordan afspiller jeg en lydbog på min PC/Mac?

Oversigt

For at afspille en lydbog på din PC/Mac, foreslår vi at du bruger iTunes eller Windows Media Player.
Dette gælder både lydbøger til download og CD-lydbøger.

Vejledning

Lydbog download

1. Åbn din email fra Saxo og klik på linket til din lydbog for at downloade.
    OBS! Lydbogen downloades som en ZIP fil, og det kan derfor tage op til flere minutter før download er gennemført.

2. På Mac computere "udpakkes" en ZIP-fil som regel automatisk. På Windows computere, skal du højreklikke på ZIP-filen og klikke på "udpak alle" eller "extract all". Gør evt. det samme på din Mac hvis nødvendigt.

3. Herefter er ZIP-filen åbnet og du kan se de enkelte MP3 filer i mappen

4. Marker alle MP3 filerne og flyt/kopier dem over i dit iTunes bibliotek eller Windows Media Player. Du kan også dobbelttklikke på en MP3 fil og så vil computeren automatisk påbegynde afspilning i det program du/systemet har valgt som standard-afpsiller.

CD-lydbog​​

1. Sæt CD-lydbogen i din PC/Mac.

2. På Mac vil CD-lydbogen automatisk åbne i iTunes med mindre et andet program er valgt som standard-afspiller. På PC vil CD-lydbogen automatisk åbne i Windows Media Player medmindre et andet program er valgt som standard-afspiller.

3. Åbnes CD-lydbogen i iTunes, kan du importere filerne ved at klikke "Importér CD" eller "Import CD"

4. Åbnes CD-lydbogen i Windows Media Player, kan du importere MP3 filerne ved at klikke på "Brænd CD" eller "Rip CD"

5. Herefter vil CD-lydbogen blive downloadet til iTunes/Windows Media Player, og du kan oprette en spilleliste.