Overfør din lydbog til iPad/iPhone/iPod med iTunes

Vejledning

Vi anbefaler, at du afspiller dine lydbøger fra Saxo i Saxo Read, som kan hentes gratis i App Store.
Du kan læse mere her.

Overfør din lydbog med iTunes
  1. Download din lydbog til computeren, via linket i mailen fra Saxo.
  2. På Mac computere udpakkes ZIP-filen automatisk. På Windows computere, skal du højreklikke på den downloadede ZIP-fil og klikke "udpak alle" eller "extract all"

3. Marker alle MP3-filerne og flyt/kopier dem over i dit iTunes bibliotek

4. Klik på "Files/filer", vælg "new/ny" ... og klik "playliste/spilleliste"

5. Find lydbogen på listen over Albums - træk og slip lydbogen over i nye "Playlist/spilleliste"

6. Marker alle filerne og højreklik. Klik på "Show info/Vis info" - du bliver nu spurgt om du vil  redigere oplysningerne. Klik ja og gå videre.

7. Klik på "Valg", vælg "Medietype", vælg "Audiobook/Lydbog" og hak evt. af i spring over ved  blanding.

8. Nu er lydbogen registreret som en audiobook/lydbog og du finder den under fanebladet/kategorien Audiobooks/Lydbøger.

9. Tilslut din iPad/iPhone/iPod og start synkronisering

10. Lydbogen vil efter synkronisering være i applikationen iBooks

Denne guide er lavet med udgangspunkt i iTunes version 12.01

Har du en ældre eller nyere version, kan enkelte trin være anerledes.
    Ring til Saxo kundeservice for yderligere vejledning på telefone 38 15 05 10.