Sådan opsiger du dit Plusmedlemskab

Oversigt

Sådan opsiger du dit Plusmedlemskab hos Saxo.

Beskrivelse

1. Login ind på www.saxo.com med din brugerprofil.

2. Tryk på Min Profil.

3. Tryk på Mit Plusmedlemskab.

4. Tryk på Opsig Plusmedlemskab.
    Bemærk: Du kan først annullere dit Plusmedlemskab 48 timer efter indmeldelse.
  5. Tryk OK.

6. Dit Plusmedlemskab er nu opsagt.

7. Du kan altid genaktivere dit Plusmedlemskab, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at blive Plusmedlem igen. For at genaktivere dit Plusmedlemskab, skal du blot klikke på Genaktiver Plusmedlemskab.

8. Modtager du ikke en bekræftelse på opsigelse af dit Plusmedlemskab, kan du ikke anse dit Plusmedlemskab som opsagt og bedes kontakte kundeservice.