Hvordan blev jeg tilmeldt Plusmedlemskab?

Vejledning

Når du vælger at købe en vare til Pluspris hos Saxo, tilmelder du til et Plusmedlemskab.

Ved valg af Pluspris fremgår det under prisen, at "Du tilmelder til et Plusmedlemskab til 69 kr./måned. Ingen binding."

I din indkøbskurv fremgår det, at du tilmelder dig et Plusmedlemskab.

Under Opsummering fremgår det, at du er ved at tilmelde dig et Plusmedlemskab.

For at du kan gennemføre ordren skal du bekræfte Accept af vilkår, hvor der står "Jeg bekræfter at jeg har læst og accepterer de generelle salgs- og leveringsbetingelser, herunder særlige betingelser for Pluskunder."

Når du har gennemført din tilmelding som Plusmedlem, modtager du en velkomstmail fra os.