Fjernstyring af computer med TeamViewer

Oversigt

Hvis du får brug for hjælp til installations af software, læsning eller overførsel af e-bøger kan du tillade, at en medarbejder fra SAXO.com kundeservice får adgang til din computer

Vejledning

Du giver SAXO.com tilladelse til at fjernstyre din computer på følgende måde:

1. Klik på dette link https://get.teamviewer.com/saxocom
    Du ser nu dette billede:

2. Tryk på Kør nederst i vinduet.
    Der bliver ikke installeret noget software på din computer.

3. Vent indtil sikkerhedsscanning er færdig og programmet er startet. Det tager ca. 1 minut.

4. Du kan nu skrive dit navn i Dit navn-feltet

5. Når en medarbejder fra SAXO.com anmoder om tilladelse til at overtage styringen af din computer, skal du klikke på Tillad.

6. SAXO.com har nu adgang til at styre din computer.
    Har du spørgsmål til indholdet af denne artikel er velkommen til at skrive til Saxo.com kundeservice på e-mail digital@saxo.com eller ringe til os på telefon 38 15 05 10.