Information om kurser

Oversigt

Hvad er et kursus? Et kursus er en samling af indhold, der kan bestå af både tekst, lyd, video, quiz osv. Kurser opleves online på vores SAXO Publish platform.

Hvordan bliver mit kursus leveret? Kurser bestilles med din email på www.saxo.com og er kort efter tilgængeligt fra "Mit bibliotek", som du finder under din profil ved login. Du modtager også en mail med linket til dit kursus, som dirigerer dig direkte videre til "Mit bibliotek". Du kan ikke downloade et kursus. Læs mere om salgs- og leveringsbetingelser for digitale produkter, inklusiv kurser, her

Hvordan kan jeg se mit kursus? Du kan se dit kursus online via alle moderne browsere (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox og Safari). Dette betyder også at du kan se dit kursus på både PC, Mac, tablet og smartphone.