Sådan registrerer du dit Club Matas kort

Oversigt

Bemærk: Dette er kun muligt for medlemmer af Saxo Plus. Læs betingelser for optjening af point her

Vejledning

På betalingssiden kan du registrere dit Club Matas kort i forbindelse med et køb til Pluspris. Du finder indtastningsfeltet til dit Club Matas-nummer under opsummeringen på betalingssiden.

Indtast dit 12 eller 13-cifrede Club Matas-nummer i indtastningsfeltet. Hvis dit Club Matas nummer indtastes korrekt, vil feltet blive grønt. Herefter skal du trykke på Gem.  Når du har gjort dette, vil gem-knappen forsvinde.

Såfremt du har indtastet et forkert Club Matas nummer, vil feltet blive rødt. I så fald vil det ikke være muligt at trykke på Gem.

Tilføj Club Matas nummer til din brugerprofil.

1. Hvis du ikke har fået registreret dit Club Matas køb i forbindelse med dit seneste køb hos Saxo, er det muligt at registrere det inde på din brugerprofil, hvis du er aktivt Plusmedlem.
  2. Gå ind på Min profil.
  3. På din profilside finder du indtastningsfeltet til dit Club Matas-nummer.
  4. Indtast dit Club Matas-nummer og tryk på Gem indstillinger.