Skal jeg have en bruger for at bestille?

Oversigt

Det er ikke obligatorisk at have en bruger eller være logget ind for at bestille på Saxo

Beskrivelse

Dog anbefaler vi vores kunder, at oprette en brugerprofil. Det giver mulighed for at få et overblik over tidligere bestillinger samtidig med at købte e-bøger automatisk vil blive tilføjet til "Mit Bibliotek' på Saxo. Derudover kan man gemme sin privatadresse, leveringsadresse og betalingskort, så nye bestillinger nemmere kan foretages.