Ændring af leveringsadresse

Oversigt

Frem til din ordre er overført til pakning, er det muligt at få ændret faktura- og leveringsadresse.

Beskrivelse

Hvis din bestilling ikke er pakket eller afsendt, kan du få ændret din faktura- og/eller leveringsadresse. Kontakt os på telefon 38 15 05 10, chat eller send en mail os her.

Ved ændring af leveringsadresse, vil pakken blive leveret med Post Danmark til en privat- eller erhvervsadresse.

Er din bestilling blevet pakket eller afsendt, har vi desværre ikke mulighed for ændre adresseoplysingerne.