Ændring af leveringsadresse

Oversigt

Frem til din ordre er overført til pakning, er det muligt at få ændret faktura- og leveringsadresse.

Beskrivelse

Hvis din bestilling ikke er pakket eller afsendt, kan du få ændret din faktura- og/eller leveringsadresse. Kontakt os på telefon 38 15 05 10, chat eller send en mail os her.

Ved ændring af leveringsadresse, vil pakken blive leveret med PostNord til en privat- eller erhvervsadresse.

Er din bestilling blevet pakket eller afsendt, har vi desværre ikke mulighed for ændre adresseoplysingerne.