Gå til hovedindhold
Saxo

For studerende

Oversigt

Her finder du praktiske informationer, for dig der er studerende.

Beskrivelse


Vi har fundet de bøger frem som bruges til studie og prissat dem så attraktivt som muligt. Ved disse bøger står der ”Din studiepris” ved prisen. Du behøver ikke gøre mere: Her har vi allerede givet så god en rabat, som vi kan.

din_studepris.png

Pensumlister og udgaver af bøger

Saxo vedligeholder en liste af bøger, som vi ved er pensumbøger. Under disse bøger står der ”Pensumbog – Efteråret 2017”. Det vil næsten altid være den udgave du skal bruge.

Når du læser din pensumliste skal du være opmærksom på, at listen ikke altid er opdateret til den seneste udgave og at ISBN-nummeret godt kan være forkert. Det er dog stort set altid den seneste udgave man skal bruge. Hvis man skal bruge en gammel udgave, så skal det stå på pensumlisten at det er en gammel udgave, at den skal bruges og hvor eller hvordan den skal købes – ellers vil underviseren regne med eller være nødt til at bruge den nyeste udgave ligegyldigt hvad der står på listen.

Når man vurderer om det er den rigtige bog, så skal man regne med at årstal, sidetal, forfattere, etc. godt kan være forskellige på listen og i opslag på Saxo eller andre steder: Data er ikke ens fra forskellige kilder. Et godt råd er altid at gå efter den rigtige og nyeste udgave, og se bort fra årstal og oplag.

Internationale lærebøger findes ofte i en dyr amerikansk udgave og en billigere international eller global udgave. Det er stort set altid den internationale – og billigere – udgave der bruges. De bedste priser fås også ofte på udgaver med elektronisk ekstramateriale, hvor forlagene har sat en særlig god pris, fordi det er den de gerne vil sælge. Når bøger på denne måde kommer i sampak’er med ekstramateriale, så får de et nyt ISBN og man kan derfor ikke regne med at ISBN’er man får på fx pensumlister, er rigtige.

Del din ordre op

Din ordre sendes samlet, når alle bøger er modtaget på vores lager. Vi anbefaler derfor, at du deler din ordre op, hvis dine studiebøger har forskellig leveringstid. Så undgår du at skulle vente på bøger med længere leveringstid og kan komme i gang med at læse så hurtigt som muligt.

Du kan opnå gratis levering i Danmark, hvis du bestiller for mindst 399,-.

Ekstra leveringstid kan forekomme

Vi får bøger fra leverandører i Danmark, USA og England. Vi gør alt hvad vi kan for at overholde de oplyste leveringstider, men bøger kan gå i restordre fra vores leverandører grundet stor efterspørgsel eller forsinkelse i produktionen. Når det sker, kontakter vi dig lige så snart vi bliver informeret om det af vores leverandører.

Ønsker du ikke at vente på en bog med længere leveringstid kan du, indtil din ordre er sendt til pakning, ændre på din ordre under "Mine ordrer" eller kontakte vores kundeservice for eventuelt at få delt din ordre op.

Betaling

Vi trækker først penge på dit kort, når din ordre er afsendt. Hvis du sletter en eller flere varer fra din ordre trækker vi blot det mindre på dit kort, når ordren er afsendt. Hvis du annullerer din ordre, vil den tilhørende betaling blive slettet. Det er ikke muligt at betale med faktura. Ved betaling kan der anvendes Dankort, kreditkort, MobilePay eller ViaBill.

Tilføj en bog til ordre

Vi må ikke trække mere på dit kort en du har givet os tilladelse til, så hvis du ønsker at tilføje en bog til en eksisterende ordre er det nødvendigt at lave en ny ordre på hjemmesiden og oplyse, at du ønsker den bliver sammenlagt med en tidligere ordre. Du kan læse, hvordan du gør her.

Pensumlister

Find din pensumliste her.

Du kan også selv oprette en pensumliste på Saxo.com, for at gør det nemmere for dine studiekammerater at finde pensumbøgerne. Se her hvordan.

30 dages returret

Når du handler hos Saxo har du 30 dages fuld returret. Det betyder, at du kan returnere din vare, så længe den er i samme stand, som da du modtog den.

Læse mere om returret og returnering af varer her.

Andre spørgsmål?

Skriv til os her, chat med os eller ring på telefon 38 15 05 10.