Kan e-bøger gives som gave?

Oversigt

Sådan giver du en e-bog som gave.

Beskrivelse

Find den eller de de ønskede e-bøger på vores hjemmeside og vælg Læg e-bog i kurv.

1. OBS! du kan ikke købe mere end et styk samme e-bog på samme ordre.

2. Gå til kassen for at komme videre til bestilling og betaling.

3. Ved trin 2. Levering & Betaling får du mulighed for at krydse af, om du ønsker at give ordren som en gave.
  4. Når orden er gennemført, kan du oprette et gavebevis, som kan printes og gives til modtageren.