Slet en vare fra din ordre

Overblik

Du kan nemt slette en eller flere varer fra din bestilling.

Beskrivelse

Frem til din bestilling er overført til pakning, kan du slette en eller flere varer fra din bestilling.

1. Tryk på Bestillingstatus i din ordrebekræftelse.
    Du kan også logge ind på din brugerprofil på saxo.com og finde bestilligen under Min Profil og Mine ordrer.
  2. Klik på Annuller vare for at slette varen fra din bestilling.
  3. Tryk på OK for at bekræfte, at du ønsker at slette varen for din bestilling.
  4. Varen er nu slettet fra din bestilling. Vi hæver det mindre på dit kort eller din konto og sender resten af bestillingen af sted så hurtigt som muligt.