Betal med et gemt kort

Oversigt

Saxo tilbyder muligheden for at gemme dine kortoplysninger, så du ikke behøver taste dem ind ved hver bestiling.

Vejledning

For at gøre dine kommende køb på Saxo.com endnu nemmere, kan du vælge at gemme dine kortoplysninger hos os. Så slipper du for at indtaste oplysningerne næste gang du handler hos Saxo.com.

Dine betalingskortoplysninger gemmes i krypteret form hos vores betalingsudbyder PayEx.

Du kan til enhver tid vælge at slette oplysningerne ved at gå til dine indstillinger under din profil.