Betaling trækkes når varen afsendes

Oversigt

Betalingen trækkes først på betalingskort eller konto, når ordren er afsendt.

Feature

Når du laver en bestilling på Saxo.com får vi en godkendelse til at hæve beløbet på dit betalingskort. Først når alle varer er kommet hjem og ordren er afsendt bliver beløbet trukket på dit betalingskort.
Det betyder, at hvis en ordre bliver annulleret inden den er pakket, bliver der ikke trukket noget fra dit betalingskort eller din konto.
Betaler du med kreditkort skal du være opmærksom på, at beløbet kan være reserveret på din konto i op til 30 dage efter ordren er foretaget, selvom ordren er annulleret.

Betaler du med en fakturakonto sendes der først en faktura, når ordren er afsendt. Annulleres ordren inden den er afsendt bliver der ikke sendt nogen faktura.