Betalingsformer hos Saxo

Oversigt

Hos Saxo kan du kan vælge at betale på følgende måder:

Med betalingskort

Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard/Eurocard eller Diners Club. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

MobilePay

Når du betaler med MobilePay, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

ViaBill

Når du betaler med ViaBill, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

Fakturakunde

Virksomheder og institutioner kan ansøge om at handle som fakturakunde, hvis de opfylder følgende:
- virksomheden har eksisteret i minimum 2 år.
- virksomheden er enten offentlig (institution, skole o.l.), et ApS eller et A/S

Er virksomheden oprettet som fakturakunde, kan virksomhedens medarbejdere købe ind på én fælles konto. Vi forbeholder os ret til at afvise en ansøgning om at handle som fakturakunde uden yderligere begrundelse.
Privatpersoner og personligt ejede virksomheder kan ikke handle som fakturakunde, men er naturligvis velkomne til at handle med dankort/kreditkort.

Gavekort

Hvis du har modtaget et gavekort til Saxo, kan du bruge det som betalingsform ved at vælge betaling med gavekort og oplyse gavekortskoden under købsprocessen.

Rabatkoder

Saxo.com kan tilbyde rabatkoder på hjemmesiden og via andre medier. Rabatkoder kan være begrænset af tid, specifikke produkter, produktantal, minimumskøbssum, produktformat, forfatter og leveringsformen af ordren.
Rabatkodernes begrænsning vil fremgå ved rabatkodes præsentation. Der ydes ingen garanti på hverken en rabatkodes besparelse på købssum eller at forsendelser, virker for den enkelte kunde, da én eller flere af ovenstående begrænsninger kan være i brug. Saxos kundeservice vil være i stand til at verificere om en rabatkode bør dække et specifikt køb eller ej.

Mere om betaling

Udover din bekræftelse på din bestilling, modtager du altid en kvittering for betalingen sammen med dine varer.
Du løber ingen risiko ved at benytte dit Dankort, kreditkort, MobilePay eller ViaBill hos Saxo. Kreditkortoplysningerne formidles via Saxo til betaling på en sikker og krypteret SSL-forbindelse - vi ser ikke dine kortoplysninger og kommer aldrig til at se dem, da denne del af handlen håndteres af en certificeret betalingsformidler.

Der har været megen tale om sikkerhed på nettet; men faktum er, at du retsligt er bedre stillet ved betaling med kort på nettet end ved mange andre betalingsformer. Når du betaler med kort, kan du få pengene tilbage:
- hvis varen ikke leveres
- hvis du udnytte din fortrydelsesret og nægter at modtage varen
- hvis der er hævet penge på din konto, uden at du har givet lov

Det er din ret - og de, der har udstedt dit kort (oftest din bank), skal give dig pengene tilbage senest 2 dage efter din indsigelse.

Om reservationer med Visa Electron og MasterCard

Betaler du med VISA Electron eller MasterCard, laver din bank en reservation på dit kort.

Annullerer du din ordre, kan banken i nogle tilfælde fortsat have reserveret beløbet på dit kort.

Hvis du ikke ønsker at vente på, at reservation automatisk ophæves efter 30 dage fra bestillingsdatoen, kan vi som regel hjælpe med at ophæve den.

For at reservationen kan ophæves, skal Saxo igennem en længere, manuel proces, hvor vi kontakter din bank og beder dem ophæve den første reservation. Det er dog ikke alle banker, der vil ophæve reservationen før de 30 dage er gået.

Du skal sende en mail eller ringe til os med følgende oplysninger, før vi kan kontakte banken og prøve at få ophævet reservationen:

• Bankens navn
  • Bankens e-mail
  • Evt. din kontaktperson i banken