Hvem kan blive fakturakunde hos Saxo

Oversigt

Du kan ansøge om at handle som fakturakunde, hvis du køber ind for et A/S, et ApS eller en offentlig virksomhed/institution. Et A/S eller ApS skal have eksisteret i minimum to år, før det kan blive godkendt.

Virksomheden skal være beliggende i Danmark.

Privatpersoner, personligt ejede virksomheder, iværksætterselskaber og enkeltmandsvirksomheder kan ikke blive oprettet som fakturakunde hos Saxo, da vi ikke kan indhente økonomi- og kreditoplysninger.

Beskrivelse

Når vi har modtaget din ansøgning, sender vi dig en accept snarest muligt. Du kan handle med det samme (altså også før din ansøgning er godkendt), men ordren sendes og faktureres først, når ansøgningen er godkendt.

Vi forbeholder os ret til at afvise en anmodning om at handle som fakturakunde uden yderligere begrundelse.

Selvom du ikke handler for et A/S, ApS eller en offentlig virksomhed, vil vi naturligvis meget gerne handle med dig, men i så fald beder vi dig venligst betale med dankort/kreditkort.

Har du spørgsmål vedrørende oprettelse som fakturakunde, så kontakt os via e-mail eller på telefon 38 15 05 10.