Hvad er Adobe Digital Editions?

Oversigt

Adobe Digital Editions er et gratis program udviklet af Adobe til at læse e-bøger i formaterne PDF, PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub og ePub med DRM-kopibeskyttelse, både når du er online og offline. Når en e-bog er overført til programmet, vil den ligge permanent i biblioteket (Library). OBS! Det er dog vigtigt at lave en backup af din købte ebog, da licensen for ebøger ophører efter 2 år. Hvis din computer/Ipad/Mobil går i stykker så vil du kunne importere bogen til programmet på ny. Downloadlinket er ikke aktivt efter de 2 år så det kan ikke bruges.

Med Adobe Digital Editions kan du overføre og læse e-bøger, samt markere tekst, skrive noter (bogmærker), printe, ændre tekststørrelse og layout. Der kan dog være enkelte tilfælde hvor forlaget ikke har gjort dette muligt.

Du kan læse DRM-kopibeskyttet ebøger med Adobe Digital Edition, men det er meget vigtigt at du autoriserer din konto før du downloader bogen. Dette gør du på følgende måde:

1. Åbn Adobe Digital Edition.

2.Vælg "Help"

3. Vælg "Authorize Computer"

4. Indtast dit Adobe ID plus password og vælg Authorize nede i højre hjørne. Hvis du ikke har et Adobe ID så kan du vælge "Create an Adobe ID".

5. Når dette er gjort kan du hente bogen ned til programmet via den mail vi har sendt til dig. Når du trykker "Hent" så vil bogen ligge sig som en fil nederst på skærmen og den vil også ligge i downloads/overførsler. Du dobbeltklikker derefter på filen og vælger den skal åbnes i Adobe Digital Edition.

6. Du kan kontrollere om Adobe Digital Edition er autoriseret med dit Adobe ID ved at vælge "Help" og vælge "Authorization Information"

OBS! Hvis du vælger at downloade bogen uden et Adobe ID så er det stadig muligt at læse bogen på din enhed, men du vil ikke kunne downloade bogen til andre enheder.

Programmet er kompatibelt med PC og Mac. Du finder link til download og vejledning her

Hvordan læser jeg en e-bog på PC/Mac?