Hvad er Adobe ID?

Oversigt

Adobe ID er et unikt ID du skal bruge til at autorisere dine enheder, så du kan læse DRM-kopibeskyttede e-bøger.
Da Adobe ID er unikt, betyder det at du er den eneste, der kan åbne e-bogen. Man kan autorisere op til 6 mobile enheder og 6 stationære med det samme Adobe ID, dvs. man har mulighed for at læse sin e-bog på flere af sine personlige enheder.

OBS! Det er meget vigtigt at du autoriserer din konto med dit Adobe ID før du downloader din ebog.

Vejledning

Hvordan autoriserer jeg Adobe Digital Editions med Adobe ID?

1. Åbn Adobe Digital Editions 4.0, klik "Help" og vælg "Authorize Computer"

2. Hvis du allerede har et Adobe ID skal du blot udfylde brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke har et Adobe ID kan du vælge "Create an Adobe ID" til højre.

3. Når du har udfyldt felterne skal du klikke "Authorize"

4. Herefter er Adobe Digital Editions 4.5 autoriseret.

Hvordan læser jeg DRM-kopibeskyttede e-bøger på andre enheder?

Hvordan læser jeg e-bøger på en PC/Mac?

Hvordan læser jeg e-bøger på en iPad/iPhone/iPod?

Hvordan læser jeg e-bøger på en Android tablet/smartphone?

Hvordan læser jeg e-bøger på en Kindle?

Hvordan læser jeg e-bøger på en KOBO?

Hvordan læser jeg e-bøger på en NOOK?