Hvad er Aldiko?

Oversigt

Aldiko er en applikation, der er kompatibel med Android tablets og smartphones.
Applikationen gør det muligt at tilføje og læse e-bøger.

Vejledning

Aldiko
I Aldiko kan du læse e-bøger af formatet PDF, PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub, ePub med DRM-kopibeskyttelse og Fixed format. Du kan læse mere om formaterne her.

1. Åbn din email og klik på linket "Hent din e-bog her" for at downloade til din Android tablet/smartphone
  2. Når du har hentet e-bogen ligger den sig i mappen "Download"
  3. Åbn Aldiko og klik på "Books" i øverste venstre hjørne
  4. Herefter klikker du på "Files" under "Get books"
  5. Vælg mappen "Download" for at importere de e-bøger, der ligger i mappen
  6. Når de er importeret ligger de under "Library"

Hvordan læser jeg e-bøger? Her kan du finde vejledninger, der trin-for-trin med billeder fortæller hvordan du overfører og læser en e-bog på din enhed.

Hvordan læser jeg e-bøger på en PC/Mac?

Hvordan læser jeg e-bøger på en iPad/iPhone/iPod?

Hvordan læser jeg e-bøger på en Android tablet/smartphone?

Hvordan læser jeg e-bøger på en Kindle?

Hvordan læser jeg e-bøger på en KOBO?

Hvordan læser jeg e-bøger på en NOOK?