Hvordan autoriserer jeg Adobe Digital Editions med Adobe ID?

Vejledning

Følg denne vejledning for at autorisere Adobe Digital Editions med Adobe ID:

1. Åbn Adobe Digital Editions 4.0, klik "Help" og vælg "Authorize Computer"

2. Hvis du allerede har et Adobe ID skal du blot udfylde brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke har et Adobe ID kan du vælge "Create an Adobe ID" til højre.

3. Når du har udfyldt felterne skal du klikke "Authorize"

4. Herefter er Adobe Digital Editions 4.5 autoriseret.

Hvis du er i tivlv om din konto er autoriseret kan du vælge "Authorization information" indenunder "Help".