Hvordan får jeg læst min e-bog op?

Oversigt

Hvis du ønsker at få læst din e-bog op, findes der forskellige værktøjer. Vær opmærksom på at de nævnte programmer/applikationer kan have visse

Vejledning

På PC/Mac
På Digitaliseringsstyrelsen hjemmeside, finder du programmet adgangforalle.dk, der er udviklet til oplæsning af tekster på computeren. Adgangsforalle.dk kan bruges af ordblinde og svage læsere, men ikke af blinde eller svagtseende personer, da de ikke kan markere en tekst, som er en forudsætning for at få oplæst indhold. Du kan få læst de fleste formater op, dog ikke DRM-kopibeskyttede e-bøger. Læs mere her

På iPad/iPhone/iPod
Hvis du i stedet ønsker at få oplæst din tekst på iPad/iPhone/iPod, kan du benytte app'en Voice Dream. App'en dækker mere end 70 sprog, og du kan få læst de fleste formater op, dog ikke DRM-kopibeskyttede e-bøger. Læs mere her