Hvordan får jeg min e-bog over på i Mit bibliotek?

Oversigt

Når du køber e-bøger eller lydbøger på Saxo bliver de automatisk importeret til dit bibliotek på Saxo.com. Dette betyder at alle e-bøger/lydbøger automatisk vil være tilgængelige i Saxo read kort efter at købet er gennemført. Det er nødvendigt at oprette en Saxo Profil for at få adgang til Saxo Read. Det gør du ved at vælge login oppe i højre hjørne.

Herefter vælger du "Opret en Saxo konto"

Så udfylder du blot alle felterne og vælger "Opret profil"

Appen er gratis og kan findes inde i App store og Google Play butik.

OBS! Hvis e-bogen/lydbogen ikke er der med det samme, kan du logge ud af appen og logge ind igen. Derudover kan det hjælpe at afinstallere appen og geninstallere den. Dette medfører at appen bliver opdateret.

Hvis e-bogen stadig ikke er synlig efter et par forsøg kan du kontakte vores kundeservice på telefonnummer 38 15 05 10. Husk at oplyse ordrenummer ved henvendelse.