Hvordan får jeg min e-bog over på i Mit bibliotek?

Oversigt

Når du køber e-bøger på Saxo kan du logge ind med din brugerprofil, hvilket betyder, at alle e-bøger automatisk vil være tilgængelige i Mit bibliotek på Saxo.com kort efter at købet er gennemført.

OBS! Hvis e-bogen ikke er der med det samme, kan du vente nogle minutter eller opdatere biblioteket.

Hvis e-bogen stadig ikke er synlig efter et par forsøg kan du kontakte vores kundeservice. Husk at oplyse ordrenummer ved henvendelse.