Hvordan gemmer jeg mine e-bøger?

Oversigt

Du kan gemme dine e-bøger på flere måder. Herunder finder du vejledning til de mest almindelige metoder.

Vejledning

Mit bibliotek
Når du køber e-bøger på Saxo vil alle dine e-bøger være tilgængelige og kan downloades fra 'Mit bibliotek'.
Når du er logget ind på din brugerkonto på www.saxo.com finder du 'Mit bibliotek' under "Min profil"

Bøgerne vil være gemt i al den tid du vælger at have en brugerprofil på vores hjemmeside.
Du kan læse mere om 'Mit bibliotek' her.

Harddisk/USB
Du downloader e-bogen til din computer, gemmer den lokalt f.eks. i en mappe du har døbt 'E-bøger/lydbøger', tilslutter din eksterne enhed f.eks. en USB-stik og herefter kopierer du filerne eller 'trækker' dem over i drevet for harddisken.

DropBox
Dropbox er et drev eller en mappe "i skyen", som du opretter på internettet med ca. 5GB hukommelse. Du skal se det som en virtuel harddisk, hvor du kan gemme dokumenter og filer, og tilgå den fra en hvilken som helst andet computer eller mobilt device, der er på internettet. Du kan se mere om det her: https://www.dropbox.com/. Overførsels-processen er den samme hér, som til den eksterne harddisk.