Hvordan læser jeg DRM-Kopibeskyttede e-bøger på Windows Surface RT?

Oversigt

For at kunne læse DRM-kopibeskyttede e-bøger på en Windows Surface RT anbefaler vi, at du henter Overdrive i Windows store. Programmet er gratis.

Vejledning

Læs e-bøger med DRM kopibeskyttelse i overdrive

1. Hent overdrive i Windows store

2. Autoriser Overdrive med dit Adobe ID ved at trykke på indstillinger og derefter autorisering

Vælg Settings Menu ved at trykke på dette ikon:   . vælg derefter "Authorization" og skriv enten dit Adobe ID eller du kan vælge at bruge din OverDrive Account.

3. Klik på linket i e-mailen med din e-bog og vælg at den skal åbnes i Overdrive

4. E- bogen kan også downloades Overdrive fra ”mit bibliotek” på saxo.com
    Log ind på saxo.com med din Saxo bruger

5. Vælg ”Min profil” og derefter ”Mit bibliotek”

6. Tryk på e-bogen du ønsker at downloade.

7. Download e-bogen ved at tryk på ”Gå videre”

8. Din e-bog er nu downloaded og du kan begynde at læse i bogen via Overdrive.