Hvordan læser jeg DRM kopibeskyttede e-bøger på iPad/iPhone/iPod?

Oversigt

For at kunne læse DRM-kopibeskyttede e-bøger på iPad/iPhone/iPod anbefaler vi, at du henter Bluefire Reader i App Store. Programmet er gratis.

Beskrivelse

Læs e-bøger med DRM kopibeskyttelse i Bluefire Reader.

1. Hent Bluefire Reader i App Store.
  2. Autoriser Bluefire Reader med dit Adobe ID. - hvis du har valgt "Ikke nu",så kan du autorisere ved at klikke på "i" i toppen af menuen, og så klikke på "Registrér".
    bf_01.PNG  bf_02.PNG
  3. Så kommer du til nedenstående billede.
  4. Klik på linket i e-mailen med din e-bog og vælg at den skal åbnes i Bluefire Reader.
  5. E- bogen kan også downloades til Bluefire Reader fra Mit bibliotek på Saxo.com.
    Log ind på www.saxo.com med din saxo-bruger.
  6. Vælg Min Profil og derefter Mit bibliotek.

7. Tryk på e-bogen du ønsker at downloade.
  8. Download e-bogen ved at tryk på Gå videre.
  9. Tryk på Åbn i "Bluefire" når e-bogen er blevet downloaded.