Hvordan læser jeg DRM kopibeskyttede e-bøger på iPad/iPhone/iPod?

Oversigt

For at kunne læse DRM-kopibeskyttede e-bøger på iPad/iPhone/iPod anbefaler vi, at du henter Bluefire Reader i App Store. Programmet er gratis.

OBS! Det er meget vigtigt at du autoriserer din konto før du downloader bogen.

Beskrivelse

Læs e-bøger med DRM kopibeskyttelse i Bluefire Reader.

1. Hent Bluefire Reader i App Store.

2. Autoriser Bluefire Reader med dit Adobe ID. - hvis du har valgt "Ikke nu",så kan du autorisere ved at klikke på "i" i toppen af menuen, og så klikke på "Registrér".

bf_01.PNG  bf_02.PNG

3. Så kommer du til nedenstående billede.

4. Klik på linket i e-mailen med din e-bog og vælg at den skal åbnes i Bluefire Reader.

5. E- bogen kan også downloades til Bluefire Reader fra Mit bibliotek på Saxo.com.
Log ind på www.saxo.com med din saxo-bruger.

6. Vælg Min Profil og derefter Mit bibliotek.

7. Tryk på e-bogen du ønsker at downloade.

8. Download e-bogen ved at tryk på Gå videre.

9. Tryk på Åbn i "Bluefire" når e-bogen er blevet downloaded.