Hvordan læser jeg Fixed ePub på Android tablet/smarthpone?

Oversigt

For at læse Fixed ePub på Android tablets/smartphones, foreslår vi at man benytter Aldiko for at få den bedste læseoplevelse. Appen er gratis og hentes i Google Playstore.

Vejledning

Aldiko
I Aldiko kan du læse e-bøger af formatet PDF, PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub, ePub med DRM-kopibeskyttelse og Fixed format. Du kan læse mere om formaterne her.

• Åbn din email og klik på linket "Hent din e-bog her" for at downloade til din Android tablet/smartphone
  • Når du har hentet e-bogen ligger den sig i mappen "Download"

• Åbn Aldiko og klik på "Books" i øverste venstre hjørne

• Herefter klikker du på "Files" under "Get books"

• Vælg mappen "Download" for at importere de e-bøger, der ligger i mappen

• Du vælger derefter bogen og trykker "IMPORT" oppe i højre hjørne. Bogen vil blive importeret til dit bibliotek når importeringen er gennemført.