For at læse e-bøger på en iPad, iPhone eller iPad anbefaler vi, at du henter Bluefire Reader i App Store. Programmet er gratis. Vejledningen gælder også for e-bøger med DRM kopibeskyttelse, som skal autoriseres med et Adobe ID.

Vejledning

Læs e-bøger i Bluefire Reader.

1. Hent Bluefire Reader i App Store.

2. Autoriser Bluefire Reader med dit Adobe ID. - hvis du har valgt "Ikke nu",så kan du autorisere ved at klikke på "i" i toppen af menuen, og så klikke på "Registrér".

3. Så kommer du til nedenstående billede, hvor du kan indtast dit Adobe ID eller oprette en gratis konto.

4. Klik på linket i e-mailen med din e-bog og vælg at den skal åbnes i Bluefire Reader. Hvis du ikke længere har e-mailen, så kan du finde og downloade dine e-bøger via biblioteket inde på SAXOs hjemmeside, når du er logget ind på din brugerprofil.

Læs e-bøger i Saxo Read

Du kan også benytte Saxo's egen app: Saxo Read til at læse de fleste e-bøger. Download appen via appstore.