Information om e-bøger

Oversigt

Få hjælp til e-bøger hos Saxo.

Beskrivelse

Hvad er en e-bog?
En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på både computer, tablet, smartphone og e-bogslæser.

Hvordan bliver min e-bog leveret?
E-bøger bestilles med og leveres til din emailadresse. Efter køb vil e-bøgerne være tilgængelig på "Mit Bibliotek" med det samme. Du modtager også en mail med linket til at downloade e-bogen.

Må jeg overføre e-bøger til flere enheder?
De e-bøger du køber må gerne downloades til flere forskellige enheder, blot det er dine egne personlige enheder. Du kan derfor sagtens læse e-bogen på f.eks. både iPad og PC. Du skal blot bruge forskellige programmer (find vejledninger nedenfor). Hvis e-bøgerne er DRM-kopibeskyttede skal programmet, applikationen og enheden autoriseres med et Adobe ID.

Hvordan vises sidetal i min e-bog?
Som udgangspunkt er der ikke sidetal i en e-bog, da en e-bog altid tilpasser sig skærmstørrelsen på din enhed. Dette betyder, at sidetallet kan variere alt efter om, du læser på en stor skærm eller en lille skærm. Det betyder, at der kan være uoverensstemmelse mellem sidetallet i en e-bog, sammenlignet med den fysiske udgave af samme bog.

Hvordan printer jeg min e-bog?
Læs mere om print af e-bøger her.

Hvordan læser jeg e-bøger?
Her kan du finde vejledninger, der trin-for-trin med billeder fortæller hvordan du overfører og læser en e-bog på din enhed.

Sådan læser du e-bøger på PC/Mac

Hvad er DRM kopibeskyttede e-bøger?

Sådan læser du e-bøger på Kindle

Læs e-bøger på Ipod/Iphone/Ipad med Adobe Digital Edition

Læs  e-bøger på en e-bogslæser/PocketBook?