Min computer åbner automatisk e-bogen i Adobe Reader. Hvad gør jeg?

Oversigt

Adobe Reader kan kun bruges til at læse almindelige PDF filer.
Man kan ikke læse PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub, ePub med DRM-kopibeskyttelse eller Fixed ePub.
For at kunne læse denne type e-bøger foreslår vi at man bruger programmet Adobe Digital Editions.

Vejledning

Hvordan læser jeg e-bøger i Adobe Digital Editions?

Min computer åbner ePub filer i Adobe Reader, selvom jeg har installeret Adobe Digital Editions

Hvis din computer alligevel forsøger at åbne e-bogen med Adobe Reader selvom du har installeret Adobe Digital editions, kan det være fordi du ikke har

• .... gennemført installationen af Adobe Digital Editions ordenligt (forsøg igen)
  • .... ændret programindstillingerne på din computer (se vejledning nedenfor)

Tænd din computer
Gå til og tryk på "Kontrolpanel" (findes under "start" eller Windows-ikonet i nederste venstre hjørne)
Vælg "Programmer"
Vælg "Standardprogrammer"
Vælg "Angiv standardprogrammer"
På oversigten til venstre finder du Adobe Digital Editions.
Klik på programmet Adobe Digital Editions, og klik derefter på "Benyt som standard" for at angive programmet som standard for alle de filtyper og protokoller, programmet kan åbne (.epub, .acsm, .pdf)

Vises Adobe Digital Editions ikke på oversigten?
Gå tilbage til "Standardprogrammer" -
Vælg i stedet "Knyt en filtype eller protokol til et program"
Find og marker hhv. ".acsm" og/eller ".epub" på oversigten
Klik "Rediger program"
Du bliver nu bedt om at "vælge det program du vil bruge til at åbne filen med"
Vælg Adobe digital editions
Klik "OK"

Vises Adobe Digital Editions ikke på oversigten?
Vælg "Gennemse"
Find Adobe Digital Editions på dit skrivebord
Vælg "Åbn" og herefter "OK"