Mine e-bøger mangler i Saxo appen

Oversigt

For at du kan læse dine e-bøger skal du være logget ind i Saxo Read med samme e-mailadresse, som du brugte da du købte dine e-bøger.

Mangler der e-bøger i oversigten, når du er logget ind, kan du enten trykke på listevisning:

Eller trykke på Opdater bibliotek:

Virker dette ikke, så klik på de tre streger og log af. Prøv så at genstarte Saxo Read og log ind igen. Mangler der fortsat e-bøger, så kontakt os venligst på e-mail digital@saxo.com, på chat eller på telefon 38 15 05 10.

Er der tale om e-bøger med DRM kopibeskyttelse, skal de læses i Bluefire Reader (iOS/Android) eller Kobo (Android).