Produktinformation om ASUS Nexus 7 (2013)

Oversigt

Saxo har tidligere solgt Nexus 7, men gør det ikke længere!

Information
ASUS Nexus 7 (2013) tabletten er lynhurtig og med verdens skarpeste 7" skærm. Det er Googles New Nexus 7. Med Android 4.3, Dual Band WiFi og op til 9 timers brug, får du endeløse muligheder for underholdning
Surf på internettet, se film, lyt til musik, download applikationer, læse e-bøger i massevis på SAXO Reader.

Hvordan læser jeg e-bøger på Android tablet/smartphone?

Pris: DKK 2199 (kan variere efter tilbud eller kampagner. Prisen på www.saxo.com er altid den gældende pris)
Levering: 1-2 hverdage
Styresystem: Android 4.3
Skærm: 7 tommer (7.02” 1920x1200 HD display (323 ppi) 1080p HD IPS)
Hukommelse: 32 GB
Batterilevetid: 10 timer når i brug. 2 t og 55 min. for fuld opladning. Ved første opladning, er det en god ide at lade batteriet dø helt ud, da dette forlænger batterilevetiden.
Netværk: Dual Band WiFi (2.4/5G) 802.11a/b/g/n, NFC (Android Beam), Bluetooth 4.0
Processor/hukommelse: Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 1.5GHz / 2 GB RAM

Vægt299 gram
Mål:114 x 200 x 8.65mm
Kamera: 1,2 megapixel
Interface: Jack-stick til headset, 1x micr-USB, 2x digital micrphone, 2x high quality speakers, 1x docking pin
Øvrigt: 1,2 MP frontkamera, 5 MP bagkamera
SAXO Reader er præinstalleret