Produktinformation om Trekstor Pyrus

Oversigt

Kan desværre ikke skaffes længere.

Information
Super smart e-bogslæser med den gode e-ink skærm, så du kan læse e-bøger i al slags vejr.
Brugsvejledningen findes kun på svensk, tysk, engelsk, italiensk og spansk - ikke dansk
Skærmen er uden touch og viser udelukkende sort/hvid tekst/billeder. Den vejer 216 gram og måler 123mm x 167mm x 9mm. Ved fuld opladning kan Trekstor Pyrus holde batteri i mellem 2-4 uger alt afhængig af om den er i brug eller er på standby.

Hvordan læser jeg e-bøger på Trekstor Pyrus?

Pris: DKK 499 (kan variere efter tilbud eller kampagner. Prisen på www.saxo.com er altid den gældende pris)
Levering: 1-2 hverdage
Batterilevetid: 2-4 uger alt efter om den er i brug eller på standby.

Højde: 123 mm
Bredde167 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 216 g
Understøttede billedformater: BMP, JPG, GIF, PNG
Understøttede tekstformate
r: HTML, RTF, TXT, EPUB, PDF, FB2, PDB, DRM
Indbygget hukommelse: 4 GB (ca. 2000-4000 bøger alt efter størrelse)
Understøttede hukommelseskort: MicroSD USB strøm
Skærmstørrelse: 6" Opløsning: 600x800
Farveskærm: Nej
Touch screen: Nej
WLAN: Nej
USB: Ja
USB version: USB2.0
USB-tilslutninger: 1