Hvordan læser jeg e-bøger på Android tablet/smartphone?

Oversigt

E-bøger kan læses på Android tablets/smartphones via forskellige applikationer, der alle kan hentes gratis i Google Play.Her kan du finde vejledninger til de mest brugte applikationer.

Vejledning

Bluefire Reader
I Bluefire Reader kan du læse e-bøger af formatet PDF, PDF med DRM-kopibeskyttelse, ePub, ePub med DRM-kopibeskyttelse og Fixed format. Du kan læse mere om formaterne her.

• Åbn din email og klik på linket "Hent din e-bog her" for at downloade til din Android tablet/smartphone
  • Når du har hentet e-bogen lægger den sig i mappen "Download"
  • Åbn Bluefire Reader og klik på "Info" i nederste højre hjørne.
  • Herefter klikker du på "Importer" under "Importer fra SD kort"
  • Vælg eventuelt mappen "Download" for at importere de e-bøger, der ligger i mappen, hvis ikke din Andoid-enhed gør det automatisk.
  • Når de er importeret ligger de i "Bibliotek" i Bluefire Reader.
  • Hent Bluefire Reader her.