Gå til hovedindhold
Saxo

Hvordan læser jeg min e-bøger på iPad/iPhone/iPod med Adobe Digital Edition?

Oversigt

For at læse e-bøger på din Ipod/Iphone/Ipad anbefaler vi du benytter Appen Adobe Digital Edition. Appen kan findes i App store.

Vejledning

 

 1. Hent Adobe Digital Edition i App store.


   

 2. Når Adobe Digital Edition er hentet, skal du autorisere din enhed med dit Adobe ID. Hvis ikke du har et Adobe ID, kan du oprette et i appen eller her. For at komme til autoriserings siden i appen, skal du gøre som det vises på billederne:  Hvis du har et Adobe ID kan du bare logge ind (med dit ID: din mail) og dit kodeord. Hvis ikke du har, kan du oprette et via Create Adobe ID linket. ​  På Adobes side udfylder du blot de nødvendige felter.  Bemærk: Dette er nødvendigt for at læse DRM-kopibeskyttede e-bøger! Normalt er engelsk-, fag- og studiebøger allesammen DRM-kopibeskyttet, men det kan fremkomme mange steder.
  Så snart din enhed er autoriseret korrekt, får du denne besked:


   

 3. Nu skal vi have din e-bog ind i Adobe Digital Edition.
  Gå til din mail, hvor vi har sendt dig et link til din e-bog. Klik på hent e-bogen. Har du ikke modtaget nogen mail? Gå ind på Saxo.com og log ind med din bruger. Gå derefter til Min Profil > Mit Bibliotek. Her kan du hente de fleste af dine e-bøger.
  Mailen fra os ser formentlig således ud:


   

 4. Når e-bogen er hentet via mailen eller via Mit Bibliotek, skal du vælge at åbne den i Adobe Digital Edition.
   

 5. Nu downloades e-bogen til appen og du kan læse e-bogen umiddelbart efterfølgende.
  Er der problemer