Gå til hovedindhold
Saxo

Godt at vide - Juleservice hos Saxo

Juleservice hos Saxo

Oversigt

Hvordan bytter jeg en julegave?

Fysiske varer:
Julegaver kan byttes frem til 31. januar 2018.

Du har to valgmuligheder ved returnering af en julegave:
 

  1. Du sender eller indleverer varen og får udstedt et tilgodebevis, som bliver sendt til din e-mailadresse. Tilgodebeviset kan du så bruge til at finde noget andet på siden du ønsker. Du kan udskrive et byttekort her: her.

  2. Du sender eller indleverer varen og så udstedes beløbet til det kort, der blev anvendt ved betaling - altså gavegivers betalingskort. Så kan du eventuelt selv aftale en overførsel af beløbet med gavegiver. Vi kan desværre ikke overføre til andre konti eller lave kontant refundering.


Vores returadresse er:
Saxo
c/o BOGhandleren
Østerbrogade 200
2100 København Ø


Du kan er velkommen til at returnere din vare personligt på vores returadresse. Du kan se åbningstider her.
Behandling af returvarer sker inden for 14 dage. Du modtager en besked fra os, når din retursag er behandlet.

Digitale varer:
Du kan returnere din gave frem til 31. januar 2018, hvis linket ikke er aktiveret/brugt.
Du kan ikke bytte direkte til en anden digital vare, men du modtager i stedet et elektronisk gavekort, som du kan bruge på SAXO.com. Send en mail til digital@saxo.com, hvor du oplyser ordrenummer, der findes på gavebeviset, samt dit fulde navn og hvilken emailadresse du ønsker gavekortet udstedt til.

Kan mine julegaver leveres inden jul?

På vores hjemmeside, kan du ud for hvert enkelt bog se en forventet leveringsdato og status for om bogen kan eller ikke kan leveres inden jul, senest d. 23 december. Hvis du på samme ordre køber flere varer, der har forskellig leveringstid, skal du være opmærksom på, at forventet leveringsdato vil ændre sig ud fra den bog med længst leveringstid. Det er derfor en god idé, at undersøge status for forventet leveringsdato inden du placerer din ordre. Du kan læse mere her.

Kan mine julegaver blive pakket ind hos Saxo?

Desværre kan vi ikke pakke trykte bøger ind.
Hvis du derimod køber en e-bog som gave, vil du modtage et gavebevis pr. mail, der er smukt udformet, lige til at printe ud og lægge under træet. Alternativt kan du også købe et gavekort, som modtager kan bruge på Saxo.com.

Sendes min ordre samlet?

Bestiller du flere varer på én ordre, er det varen med den længste leveringstid, der afgør, hvornår du modtager hele din ordre. Vi sender nemlig først din ordre, når vi har alle dine varer. Det kan derfor være en god ide at bestille bøgerne separat, hvis de har forskellig leveringstid.
Se evt. "Kan mine julegaver leveres inden jul?"

Kan e-bøger gives som gave?

Ja, e-bøger gives som et gavebevis. Find den ønskede e-bog på vores hjemmeside og læg den i indkøbskurven. Du kan også købe flere forskellige e-bøger ad gangen, dog ikke flere af den samme titel. Hvis du vælger at give en hel ordre som gave, modtager du et gavebevis (PDF) pr. mail, som du kan printe ud og give til modtageren. På gavebeviset findes et link (max. to links pr. PDF side), som modtager skal indtaste på computeren for at downloade e-bogen/e-bøgerne. Læs mere om e-bøger som gave og bytteret.

Hvor langt er min ordre?

Hvis du har oprettet en profil på Saxo og var logget ind, da du bestilte:

  1. Log ind på Saxo.com med din e-mailadresse og adgangskode.
  2. Gå ind under Mine ordrer og find den aktuelle ordre du ønsker at undersøge.
  3. Klik på ordrenummeret og herefter Følg din pakke for at få en oversigt over din leveringsstatus.


Hvis du ikke var logget ind, da du bestilte:

  1. Tryk på linket Se status på din ordre heri din ordrebekræftelse. Her kan du også følge din pakke via Track&Trace fra linket 'Klik her for at følge din pakke;
  2. Har du ikke en ordrebekræftelse, kan du kontakte kundeservice på tlf. 38 15 05 10, chat eller e-mail.
Afhentning af ordre i BOGhandleren

Det er gratis at afhente din ordre i BOGhandleren på Østerbrogade 200, 2100 København Ø. Det er også muligt, at returnere sin vare personlig i BOGhandleren. Bemærk venligst, at leveringstiden på en ordre til BOGhandleren kan være længere end at at få den sendt med posten.